cu twitter in RSS Feed reader

nu stiu daca e de bine sau nu… dar de ceva timp am inceput sa subscriu la feed-urile RSS ale anumitor conturi de twitter.

Sunt oameni care prefera sa scrie numai pe twitter si nu ii inteleg. Mai ales ca vorbim despre developeri software sau oameni care lucreaza pentru diverse companii de gen. cu alte cuvinte, persoane care au treaba cu internetul si computerele si mai ales care au ceva de spus zi de zi.

Oare le e mai comod sa fie doar pe twitter, in loc de un blog personal?

si eu am inceput sa postez foarte mult pe Twitter. Sunt informatii pe care vreau sa le transmit rapid. Prefer twitter pt ca ele sunt citite imediat de catre cei care ma urmaresc. Dar nu as face acest lucru daca nu as stii ca la sfarsit de zi, toate informatiile sunt adunate pe boio.ro in – deja celebrul – “boio pe twitter“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*