shopping mode

sau “shopping mood”. cam tot aia e. cind scap la net de calitate e imposibil sa nu cumpar ceva online.

am un folder special in care adun produse, oferte, jucarii care imi plac si din cind in cind le mai iau la controlat. nu e rau nici sa setezi alarme pentru reduceri de pret pe diferite site-uri. se pot dovedi folositoare. mai ales daca nu vrei sa cumperi imediat.

daca e vorba de online shopping pot sa ma laud ca sunt expert. am cumparat produse de zeci de mii dolari (pentru mine si altii, of course…)

azi am dat iar bani pe niste perne gonflabile pentru avion si un hair dryer (tre sa mai duci si cadouri acasa…).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*