politist cu tricicleta

americanii au Segway, asa ca polistii roani nu puteau sa ramana mai prejos. Ei patruleza drumul spre litoral cu triciclete.

Jucariile – niste ATV-uri in 3 roti destul de caraghioase, par sa fie facute pentru politistii care nu stiu sa conduca o motocicleta adevarata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar acele triciclete cum le numesti tu sunt chiar absolut fantastice. Rapide, agile si foarte fiabile, iar daca personal as avea 13.000 euro de aruncat, mi-as lua asa ceva.

  2. @boio la fel cum iti spune si bogdan iti zic si eu, din ce am citit sunt foarte bune, am cautat despre ele la un moment dat, ca nah …tre sa fii in pas cu modernizarea, cateva review`uri pe site`urile de afara si pareri din partea posesorilor si mai toata lumea era foarte incantata de ele . Apoi ca si motocicleta chiar si politist daca esti, tot e riscant cu majoritatea (a se citi majoritatea nu toata lumea) soferilor din ro care nu sunt obisnuiti cu moto pe langa ei. Parerea mea ca merita si a noastra politie, asa cu buna cu rele cum e ea , solutii de deplasare mai convenabile decat loganu sau 2-3 pasaturi in fiecare oras.
    @Alexandra, mi se pare ca scuterele sunt pentru statiuni, eu personal am vazut in mamaia si eforie ceva de genu, si cred ca mai sunt si pentru aia cu politia comunitara. Oricum este de apreciat faptu ca se incearca si la noi altceva
    Dar eu sunt curios ….oare e bataie pe tricicleta asta in sectie? “azi eeeeeu ies cu ea! / ba nu eu! / nu nu, stati la coada baieti!”

  3. @Ciprian: Scuterele le-am vazut in Alba Iulia si scria POLITIA pe ele, ma gandesc ca sunt ale Departamentului Circulatie, sa fie mai usor de manevrat in oras…

1 Trackback / Pingback

  1. O motocicletă adevărată | Ilar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*