joi sau apoi?

Si totusi cind poate fi testat iPhone 3GS in Orange concept store? Joi sau pe 31 iulie? Nu de alta, dar joi e 30. Asta daca nu vorbim de alt an…

[multumesc andySF]


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. “joi, 31 iulie, de la ora 00:00” deci, banuiesc ca se refera la seara/noaptea asta, de joi

  2. dar si pretul ofertei trimise de ei pe mail difera de pretul de pe orange.ro. aici ma refer la costul abonamentului pe luna

  3. Pai de joi seara trebuie sa fim la concept store ca pe data de 31 iulie ora 00:00 sa poata vedea minunea. Au pus si o virgula intre joi si 31 intocmai ca sa nu se inteleaga ca joi e 31 si nici oamenii sa nu vina vineri seara la mgazin.

  4. Oricum, la ora 12:00 sunt acolo, sa-mi ridic jucaria! :)
    Pe factura scrie data de 31, asa ca sper sa nu fie teapa, sa fiu nevoit sa merg in cursul zilei!

    Cheers,

  5. ce jmecherie pe orange……fiti atenti…la o faza ….mai au 2 produse cicaaaaaaaaaaa…dar in schimb au toate 3 variante pe stok , cum vine asta ???? ceva este putred la mijloc:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*