i’m a paying customer

sa zicem ca mergi intr-o zona cu WIFI. nu e public – apartine unui restaurant, dar reteaua nu e protejata. Omu care vede accesul la internet, isi deschide laptopul si incepe sa descarce sau sa citeasca diverse de pe net.

La un moment dat, un individ apare de dupa tejghea si se ia de omu cu laptopul: “La mine in restaurant nu se sta la net!”. Ce ai face in stuatia asta? Poate ca il injuri, poate il ignori sau poate pleci.

Americanul insa, s-a uitat la el si i-a zis doar atit: “I’m a paying customer”. Nu mai conta ca si-a luat doar o bere. Angajatul, sau patronul a inghitit in sec, a tacut din gura si s-a facut nevazut dupa o usa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*