Gmail imbatraneste

Si ca orice misiva peste care a trecut timpul, hartia se ingalbeneste. Logo-ul Gmail a fost schimbat de astazi. “M”-ul este mai wide, mai mat si mai ingalbenit de timp. Si pagina de log-in arata putin altfel.

Facebook Mail, Yahoo sau Hotmail redesenat, MobileMe Mail sau alte jucarii nu m-au convins in ani de zile sa renunt la Gmail. Google are un produs perfect pentru nevoile mele.

Gmail imbatraneste, dar imbatraneste frumos.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*