Am fost invitat în podcastul “Antreprenori care inspiră” al lui Florin Roșoga

Antreprenori care inspiră
Antreprenori care inspiră

Nu sunt multe podcasturi în limba română și poate acesta este motivul pentru care, atunci când găsesc unul nou și bun, îș adaug în lista mea de pe Overcast. Am făcut asta în urmă cu aproximativ o lună cu “Antreprenori care inspiră“, podcastul lui Florin Roșoga.

Îmi place pentru că episoadele sunt relativ scurte – aproximativ 30 minute și întrebarile sunt aproape aceleași pentru fiecare invitat, așa că e simplu de urmărit. Mă uimește faptul că Florin Roșoga reușeșete să aibă mai multe episoade pe săptămână și îl apreciez pentru asta. Eu știu cât de multă muncă e pentru CityPodcast.

Ei și ținând cont de toate cele de mai sus, m-am bucurat atunci când Florin m-a invitat să vorbim despre mine și activitatea mea. Ascultă episodul 146 și apoi abonează-te la tot podcastul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*