pipl – gasteste-ma pe net

imi place ideea din spatele “pipl” de la nume, la concept si la modul in care e realizat.

pe scurt e vorba de un motor de cautare de oameni. nu conteaza daca stii numai numele de famlie al impricinatului, acolo gasesti mai multe despe el.

motorul cauta pe yahoo, twitter, cauta bloguri si altele. dar ceea ce il face pecial e faptul ca iti cauta oarecum in site-uri care in mod normal nu apar pe google sau alte motoare de cautare.

asa mi-am gasit adresa de mail, blogul si chiar prima tema de wordpress care imi poarta numele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*