safari 3.0.4 for windows – cum sa fugi pe net

ok asta m-a dat gata. am mai instalat safari atunci cind a aparut versiunea noua pt windows dar am fost dezamagit. asta pt ca se bloca atunci cind iti era lumea mai draga.

azi am bagat safari 3.0.4 beta. si am fost uimit de cit de repede iti inacarca paginile. in plus, noi optiuni precum deschiderea unei pagini in alta fereastra (tre sa vezi filmu asta ca sa-ti dai seama) si alte maruntisuri ma fac nu numai sa folosesc safari, dar sa vreau mac…

e si asta un mod de a atrage utilizatorii de windows. si apple face in sfarsit o treaba buna. daca totu merge bine, atunci cind apare verisiunea finala de safari pt windows o voi folosi exclusiv.

nu de alta dar m-am cam saturat sa restartez firefox sau sa vad ca ie7 nu imi incarca paginile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*