you tube HD

nush de ce dar faptul ca you tube baga hd nu prea ma incinta. si-asa filmele se incarca greutz, daca mai stai si dupa un high definition te apuca primavara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. 1. itzi incarca greu ca nu ai banda de net, (ISP-u tau e varza sau esthi zgarcit sa platesthi banda de net mai mare evident ca sa ai calitate)

    2. daca tzie itzi place sa itzi beleshti ochii la o calitate de kkt ca sa zic asha, e problema ta potzi folosi YouTube low quality version (revenim la zgarcenie: nu vrei sa itzi cumperi placa video cu HD, te multzumeshti cu ce ai ca un roman autentic, de ce sa facem pasu spre viitor mai bine plangem shi stam pe loc)

    lume hai cu HD-u la putere shi sa-i lasam pe cei care nu vor sa aiba parte de o viatza colorata shi armonica in intunericul lor pesimist shi monoton :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*