Picture Chase – ajuta copilul sa creasca

Am dat astazi de o aplicatie interesanta destinata celor care au copii mici. Picture Chase este facuta sa ajute bebelusii in dezvoltarea capacitatilor psiho-motorii. Cu alte cuvinte… lasi copilul sa se joace si el va fi mai destept. In plus, este un mod placut si sigur de a-i tine ocupati pe cei mici atunci cind ai nevoie de liniste.

Picture Chase te lasa sa asociezi diferite simboluri cu persoane apropiate, din familie. Odata ce bebelusul tau a gasit avatarul i se arata si imaginea bunicului. Il va ajuta sa il tina minte mai usor. Ca sa faci cautarea mai interesanta, poti sa pui totul pe muzica.

Picture Chase costa 2 dolari in AppStore, dar boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Picture Chase” http://is.gd/nWaWfD pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: andy, Cosmin si Alin. Ii astept cu un email pina pe 25 martie pentru revendicarea codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Adi, felicitari cu codurile cadou
    Mi-ai adus aminte cum treceam prin C-ta si vedeam o coada de batrani la ajutoarele romanesti… uita-te si tu la astia cum se ingramadesc pe codurile tale :)) nu cam seamana?:))

  2. rectific: ajutoare din Europa ca din Romania singurul ajutor e asta _!_ … no offense

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul de marti dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*