Concursul de marti dimineata

Am doua coduri nerevendicate si ma ard palmele sa le dau cuiva. Primele doua comentarii primesc fie un cod pentru Picture Chase, fie un Serial Number pentru iResizer.

Singura conditie este sa ai nevoie de ele si sa fii rapid. Primul venit, primul servit.

Update: s-au dus :) Asta inseamna sa stai aproape de boio.ro. No worries. Alte 7 (da, sapte) concursuri sunt in pregatire pe boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*