PhotoDesk pentru iPhone – Photoshop de buzunar

update 2: PhotoDesk poate fi descarcata din AppStore aici

Update: Robert Neagu este unul dintre developerii prezenti la iPhone Users’ Conference.

Stiu ca unii dintre voi isi doreau asa ceva de cind s-a inventat iPhone si iata ca Photoshop-ul de buzunar e gata sa atace AppStore. PhotoDesk editeaza fotografii. Poti sa le iei pe loc, cu ajutorul camerei sau sa le selectezi din Galeria Foto. Vrei sa faci vederi din ele? E si mai simplu: ai optiunea de colaj 4×4.

Efectele vizuale pe care le poti adauga variaza de la aplicarea de filtre la salvarea unei animatii, la editarea unei singure zone din poza, etc.

Un singur amanunt: PhotoDesk – Photoshop-ul tau de buzunar a fost creata de Robert NeaguDeveloperul roman despre care ai mai citit pe boio.ro. Robert spune ca este prima aplicatie care ofera atitea optiuni all-in-one si bunatatile nu se opresc aici. Fotografiile editate pe iPhone pot fi salvate in telefon, trimise pe mail si chiar pe twitter.

PhotoDesk a fost trimisa catre Apple pentru aprobare si va aparea in AppStore in doar citeva zile.

     

PhotoDesk costa 99 centi, dar cititorii boio.ro vor avea parte de un concurs … surpriza. Cei mai activi, norocosi si fideli vor putea sa castige licente pentru Photoshop-ul lor de buzunar.

Urmareste mai jos o demonstratie video creata special pentru boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. tudor moldovan · blog personal
  2. Concurs: Photodesk – Photoshop for iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*