Inventivi sau inculti?

Ce gandesti cind vezi o astfel de firma? Mie mi s-a parut amuzant la inceput. Apoi am stat sa ma gandesc mai mult…

Da, cashcarabeta se cheama “Happy Pui”. Oare stiau ce inseamna atunci cind si-au ales firma?

In alta ordine de idei, statiunea Neptun e goala. Nu am mai fost acolo de 4 ani, dar nu credeam ca pot sa vad, intr-o duminica seara de vara, strazi pustii, terase inchise si atitea locuri de parcare goale.

Pina si … “Happy pui” au inchis geamul la ora 23.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cred ca asta e singurul articol pe care il inteleg, si aste nu pentru ca nu ai scrie in romaneste sau nu ai fi cursiv, ci din cauza ca eu si tehnologia suntem ca si apa si uleiul. Poate singurul punct comun ar fi blogul..dar ma mai gandesc. Oricum, revenind la articolul tau…e trist..imi place la mare pentru ca uit in ce zi ma aflu, pentru am impresia ca e weekend chiar daca e miercuri, pentru ca miroase a saorma si hamsii, pentru ca e singurul loc in care beau bere si pentru ca e lume si e plin de pictori si se aude muzica si e lumina si e cald…si nu vreau sa cred ca nu mai e asa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*