Screencast: boio pe Twitter

Incerc astazi o noua idee – aceea de a face screencast-uri cu jucariile interesante, care merita demonstrate mai mult decit in scris. Filmul de mai jos nu e decit un test care asteapta reactii.

SI ce puteam sa filmez intr-un test decit motivul pentru care vei vedea scris acum, pentru ultima data titlul “boio pe twitter”. Nu uita sa fii pe HD ON si in fullscreen.

Si daca tot amintesc de o noua pagina, in curind boio.ro va avea o a 6-a pagina. De data asta una speciala. Ghicesti despre ce e vorba? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Buna ideea cu live stream twitter … era obositor sa vad in fiecare seara / dimineata Boioglu pe twitter primul post de pe pagina. f. tare si treaba ca ai facut prezentare video … n-ai facut-o oldstyle in scris + screenshot.

 2. Te rog sa ma ierti ca am postat pe aici dar pe blogul tau am rezolvat multe dintre problemele mele

  Acum trei zile mi-am facut abonament la digi tv
  Aparatura am cumparat-o (Hyundai HSS 7160 ) decodor dublu
  D-ra care mi-a facut abonamentul mi-a dat cateva nr. de telefon unde pot suna sa mi se instaleze antena
  Problema e ca doi nu au raspuns, iar ceilalti doi nu pot mai repede de doua saptamani
  Asa ca m-am apucat sa o mesteresc eu.
  Am cumparat cablu coaxial (romanesc), mufele si un cablu de telefon ptr. senzor.
  Am mufat cablurile In felul urmator / mufa de la lnb la lnb input, mufa de telefon o parte In aparat (in sensor) cealalta In receptor, iar mufa scart o parte In tv cealalta In aparat.
  Antena am mutat-o dintr-o parte In alta semnalul ramanand tot 10%,cu si fara LNB pus
  Eu stau la etajul opt si nu am prin Imprejurimi copaci sau altele
  Tv este un samsung de 127 cm .
  Ajutati-ma va rog sa-l configurez si eu

 3. @Mihai: ma tem ca nu ma pricep daca nu am jucariile in fata. Am lasat comentariul de data asta, chiar daca e offtopic. Daca altcineva poate sa te ajute…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*