gmail black dot

ultima pasiune a mii de oameni este gasirea unei explicatii pentru o chestie aparent banala: un punct negru care poate fi vazut in coltul stinga sus al safari/firefox atunci cind intri in Gmail.

speculatiile sunt din cele mai diverse sau mai funny. eu am zoomat la maxim in firefox si am observat ca punctul seamana cu un colt de pagina indoit.

sa insemne asta un redesign pt gmail?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. inca un blogstorm. hai sa ne dam cu parerea. eu zic ca google e gata sa impacheteze toate mailurile noastre, incepand de la colt, si sa ni le trimita “pe hartie”.

  2. Pe hartie o sa fie najpa.
    Propun deschiderea unui link de tip forum in care sa isi dea cu parerea toti cei interesati daca vrem “pa hartie” sau pe alt suport.
    Eu as opta pentru papirus, iar caracterele sa fie cel putin cuneiforme! :-)
    Si unde mai pui ca putem sa atasam si un site care sa fie un substitut al unei banci oarecare, (ce stiu eu? pe care o desemnam prin vot secret in noiembrie a.c., de egzemplu) si poate facem rost si de un hamburgher. Fie el si de 200 de para – ca la B.K….. :-)

    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*