Pepsi si reclama “Asa NU”

Pepsi Romania fac o gafa pe care sper sa o rectifice repejor. Asta pentru ca noua lor reclama tocmai s-a lansat.

Ei nu fac altceva decit sa respecte traditia taranilor cu masina care merg cu ea pina pe plaja. Nimic mai rau si mai lipsit de respect la adresa legilor si a oamenilor de acolo.

Da, stiu ca e doar o reclama, dar de ce nu facem reclame cu masina Pepsi cind omoara un copil pe strada, ca si aia e in afara legii…

via Cosmin

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Nu stiam ca se dau amenzi daca parchezi masina pe plaja. Sau e la fel cu amenzile pe care le ia politia cand stationeaza pe trecerea de pietoni.

    Da, reclama este nepotrivita, trebuie inlocuita. Sunt curios daca se va intampla!

  2. Sincer,bautura Pepsi imi place mai mult,comparativ cu Coca-Cola(cunoscatorii stiu de ce zic asta).Cat despre reclama respectiva,o sa se vada in vanzari daca a fost o strategie buna de marketing ori nu.In Romania dupa niste statistici Pepsi s-ar consuma in cantitati mai mari decat Coca-Cola.

  3. De ce nu taxa de intrare pe plaja ?
    Sa fim realisti….in sezon …nu poti trage masina pe plaja. Sunt prea multi oameni. In afara sezonului…nu cred ca deranjeaza…. si …desi nu merg curent la plaja …. am vazut asa …. golf blocat in nisip….un forester pus cu burta pe o duna…..unu cu o sandrama de jeep ce baga barca la apa…..
    zona amenajata aproape de mare (un mal de beton) ar fi o idee ptr arhitectii orasului.

  4. @Sandu al-III-lea: cred ca gusturile sunt variate si nu se discuta. Stiu oameni care nu pun in gura nicio picatura de pepsi si prefera Coca Cola. Eu beau de toate, dar imi place mai mult Dr. Pepper, de exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*