Premiile Emmy 2008

pentru prima data filmele de la emmy nu imi spun mai nimic. si totusi aveam senzatia ca ma mai uit la tv din cind in cind.

premiile emmy de anul asta imi dau insa senzatia ca au fost facute pe paltourile de filmare ale unor “telenovele” americane.

din promo-urile de la Emmys am tras concluzia ca ar trebui sa ma uit mai des la “Pushing daisies”. suna cel putin interesant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*