Linkin Park – Final Masquerade (videoclip)

Nu stiu de ce au ales Final Masquerade pentru primul lor videoclip de pe noul album. Nu este, nici pe departe, cea mai buna melodie. Mie mi se pare prea lenta.

As fi ales “Guilty All the Same” sau “Until It’s Gone”, care sunt super hit-uri.

Videoclipul este unul de imagine si cu mesaj, asa cum e mai tot albumul nou. E bine ca si-au revenit dupa “gafa” cu penultimul (Recharged). Tin cont de faptul ca “Living Things” (albumul din 2012) a fost unul foarte bun. Da, ringtone-ul meu de pe iPhone este piesa “I’ll be gone” de pe acel album. Niciun mesaj ascuns. Doar imi place cum incepe :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*