Pe bune, Discovery?

Un afis din Constanta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Da,da chiar am nevoie de Discovery,tocmai deaia am reziliat contractul cu RCS ,pentru jigodismul cu care ne trateaza !

 2. De acord: singurele canale valoroase sunt cele discovery: educative si relaxante.
  Restul: chitch sau stiristi panicati ca nush ce luzer a violat nush ce baba grasa.

  Daca astea numiti voi stiri de interes, atunci chiar a meritat sa faci 3-4 ani facultate de jurnalism…

 3. @Ionut Ciucanu: asta am facut timp de aproape 6 ani cit am lucrat in state si eram doar telespectator in Romania.

  In tot acest timp m-am uitat la Stiri, emisiuni TV, emisiuni gen Paprika TV, dar si documentare. E adevarat ca imi placeau anumite emisiuni Discovery, dar nu ma deranjeaza sa vad documentare nici pe canalele TV care le-au inlocuit pe cele ale Discovery. In fond, am cel putin 60 canale pe TV. Gasesc intotdeauna ceva de vazut.

  In ceea ce-i priveste pe Discovery, am mai spus-o si o spun din nou: decit sa plateasca bani pe afise fara rost, mai bine ar face un pachet cu toate programele lor pe care il vand separat. Vrei canalele? platesti 3 lei pe luna in plus. Se poate cu HBO. De ce nu se poate si cu ei?

  Si daca tot vorbim de oameni deranjati ca nu mai au Discovery, exista alte cel putin 2 retele majore de cablu sau DTH. Nu te satisface RCS, iei semnal de la concurenta. Ce atita mare dezastru?

 4. @Abe: stirile reflecta calitatea si cerintele telespectatorului. Daca un Jurnal Pro TV de la ora 5 nu ar avea rating atunci nu ar mai fi pe post de 10 ani cu aceleasi stiri. Daca idiotii nu l-ar fi votat pe Becali nu l-am mai fi vazut la TV toata ziua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*