Chestionare Moto – Categoria A

Vrei sa iei examenul de conducere pentru motociclete, dar sa nu dai banii pe carti sau sa stai sa cauti chestionare pe net?

There’s an app for that.

Chestionare Moto iti ofera toate beneficiile unei aplicatii de iOS – usor de carat dupa tine, intrebarile si raspunsurile din teste sunt interactive, iar partea cea ai buna este ca multe dintre intrebarile astea iti vor pica si la examen.

Aplicatia nu are nevoie de Internet pentru a functiona. In plus, ai si ceva pagini de teorie – daca vrei sa mai si inveti inainte de examen. Pentru cei care au deja Permis de categoria A, aceasta aplicatie este un bun reminder al Codului Rutier.

boio.ro pune la bataie 5 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga pe boio.ro “Chestionare Moto – Categoria A pentru iOS” http://is.gd/5qYokU”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi trasi la sorti pe 30 decembrie.

update: cu o mica intarziere, castigatorii sunt: Ervin, DanB, Mihai, Gosav Jan si gLauR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. @Radu: boio.ro este un blog citit de useri de iOS devices. Participantii sau cei interesati de un astfel de concurs au deja un iDevice. Tocmai de aceea, ei nu au motive sa dea bani in plus pentru o caste, ci sa foloseasca varianta electronica pe smartphone-ul aflat deja in buzunar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*