pcnews – greu cu matematica

daca vrei sa lasi un comentariu esti intrebat de anti-spam cit face 5+9. la cita matematica am invatat eu, stiu ca face 14. wordpress-ul lor zice ca nu e asa.

in concluzie nu poti sa postezi comentarii. problema asta am gasit-o la mai multe bloguri. asa ca daca ai la blog anti-spam-ul ala cu suma a doua numere, incearca sa scapi de ea…

update: merge doar la anumite “adunari”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*