blog boio.ro in schimbare

de azi am inceput schimbarile la blog.

deocamdata este doar o chestie mica, de imagine: numele blogului pe care il citesti se transforma din “adrian boioglu – tot mai sus” in “boio.ro – BLOG mai sus“.

conform statisticilor oferite de feedburner, numarul celor care subscriu la boio.ro intr-un reader este in crestere asa ca asta nu poate sa fie decit de bine. cu atit mai mult cu cit cititorii fideli vor avea in curind parte de o surpriza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*