Pasta de dinti cu cofeina

Vrei sa impusti doi iepuri deodata? Cum ar fi sa scapi de timpul pierdut cat stai sa faci si bei cafeaua de dimineata, dar sa ai energia data de cofeina inca de la spalatul pe dinti.

Baietii astia au rezolvat problema foarte simplu: au inventat pasta de dinti cu cofeina. Power Energy Toothpaste este pe Indigogo si un tub costa 15 dolari (o sa fie mai mult pe piata).

Eu nu beau cafea si nu simt nevoia unui astfel de produs, dar cred ca el e util. Oare cand apare si pasta de dinti cu alcool? Macar stii ca esti vesel la petreceri si nu ai dureri de cap a doua zi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*