parc de distractii pe bani putini

parcurile de distractii din state sunt multe si bune. dar si scumpe. pretul unui bilet de o zi pentru o peroana la un parc bun este in jur de 80 dolari.

niste baietzi destepti au gasit insa metode de a se bucura de toate atractiile pe bani putini si in limita legii.

prima dintre ele implica increderea intr-un necunoscut. daca ai curaj, ramai cu un prieten si cu bani mai multi in buzunar. teoretic orice rezident (persoana care locuieste in orasul respectiv) are reduceri bunicele la cumpararea biletelor. gaseste pe cineva dispus sa le cumpere pentru tine si te-ai scos.

cea de a doua metoda implica o cautare atenta pe internet sau la birourile de informatii ale parcurilor de distractii.

marile parcuri au hoteluri in curtea lor. da, sunt mai scumpe si nimeni nu vrea sa stea acolo. de ce sa platesti 120 $ pe o camera cind poti sa gasesti un motel la 15 minute de mers cu masina la numai 30 dolari. rationamentul trebuie sa fie insa putin diferit: o camera de hotel de 120$ iti aduce doua mari avantaje: ai acces la toat facilitatile parcului de distractii si esti scutit de eventuala plimbare de la motel la parc, pt ca ai totul la picioare.

asa ca se da un parc precum seaworld (echivalentul unui aqua magic din mamaia, dar mult mai mare si mai mijto facut). poti sa platesti 80 de dolari de persoana sa te dai pe topoganele cu apa toata ziua sau poti sa dai 150 $ pe o camera in care inghesuiesti chiar si 4 persoane si unde ai un pat imens si un dus k lumea. tu ce ai alege?

mda, pentru camera ai nevoie de un credit card, de ID (carnet de conducere, pasaport sau buletin) dar merita…

si daca tot suntem la capitolul asta… abia astept luna septembrie. am 11 zile de pierdut la Seaworld, NASA, Universal Studios si Disney World. o sa am o luna juma de scris pe blog despre ele : ) …

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.