Planul B pentru Nokia

Dan Dragomir despre Planul B:

La un an și trei-patru luni după anunțarea parteneriatului cu Microsoft, Nokia recunoaște oficial că există un plan B. Oficialii companiei finlandeze au recunoscut de mai multe ori că terminalele Windows Phone nu au succesul scontat. Nokia vorbește acum despre posibilitatea ca și Windows Phone 8 să eșueze. Și atunci vor lansa planul B.

Si eu cind spuneam, in Februarie 2011 ca “Nokia o sa moara cu Microsoft de gat” mi se zicea ca sunt nebun si ca asta e combinatia castigatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Apple plateste atat de mult catre Nokia pentru patente incat statisic vorbinf ar fi mai profitabil sa ii cumpere. Think about that

  2. Mi se pare normal sa nu aiba succes, la interfata aia naspa cu tile-uri, cine sa le cumpere, androidul e mult mai fain, de ios nu mai zic nimic. Nici Windows 8 pentru PC nu o sa aiba succes, Windows 7 o sa ramana ca XP-ul :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*