Parasailing in Bahamas

As putea spune ca am luat concediu cu o zi mai devreme si am zburat prin Paradis :)

Nu este prima data cind fac Parasailing. S-a mai intimplat de alte 2-3 ori. Tot in locatii din astea exotice (Mexic, Florida), dar cu siguranta e prima (si nu ultima) data in capitala Bahamas-ului – Nassau.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Super la Nassau!
  Sa ai parte de distractie, dar neaparat sa te opresti la “Senior Frog’s” pentru un cocktail si ceva de mancare…. Vei gasi barul chiar langa port-ul prinipal. Merita!!! (noi am plecat pe 5 carari de acolo :P )
  Inca o data distractie placuta iti doresc!

 2. :) bravo! E super sa mai lasi un pic de adrenalina samiksi faca damblalele prin vene :) ca de atita iOS poate te-ai mai lenevit :) Sa iti fie de bine concediul!!

 3. Senzatia este foarte tare…Pe mane cand ma inalta ma ridica de pe mal si cand ma cobora ma lansa direct in apa de la vreo 10 metri. Cand ieseam din apa eram cam ametit dar senzatia unica. Tu , se pare ca te-ai bucurat de conditii mai omenesti.
  Din cand in cand ma lasau la suprafata apei si ma tarau prin apa cateva secunde apoi iar ma inaltau si iar ma lasau dar pentru asta cereau “tips”. Asta era prin Thailanda.
  Pe la Nisa am zburat o data cu prietena mea alaturi, era ptr 2 persoane distractia.
  Oricum de cate ori am ocazia o fac si eu , imi place.
  Spor la concediu.

 4. Concediu plăcut in RO , ca noi in Nasau , Antigua , Tortola , Key West , Cozumel , Grand Caiman , Panama , Limon , Fort Lauderdale ……. Bagam ca eroii :)
  Poate ne întâlnim la Brașov sau Constanta in Septembrie – Octombrie.
  Super video :)

 5. Din toate astea cel mai mult mi-a placut Caiman-ul. Un pic mai luxos. Se simte atmosfera englezeasca.
  E adevarat ca, Cozumelul a suferit in urma unui taifun prin anul 2005 parca, dar s-a refacut frumusel.
  Si Fort Lauderdale mi-a placut. In Panama voi merge in Decembrie cand vom traversa canalul spre Hawaii. Se pare ca si Lemon avem in itinerariu. Sper sa fie frumos.
  Urez tuturor o vacanta placuta atat cat a mai ramas din ea si distractie la greu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*