redactia stiri a TVR: inside tips

citeam pe net despre reorganizarea redactiei asa ca terbuie sa-ti zic ce si cum se intimpal in tvr… dupa bataia dn birourile jurnalului, exact asta mai lipsea… lasam la o parte faptuu ca hotnews da informatii gresite 

unii stiu pe ce criterii se face totu acolo. Echipa de acum e buna, dar are o mare problema: sunt multi oameni care nu au habar de meserie acolo. Oameni care si-au dovedit incapacitatea in repetate rinduri si care au ajuns in functii doar pt ca au stiut sa pupe in… si sa adune scamele celor care i-au bagat in seama.

Nu e prima data cind madama pleaca de la stiri, in…concediu si eu sunt convins ca se va intoarce.

Problema e ca si unii dintre cei pe care i-a lasat acolo sunt tocmai catzeii ei carora le-a mai aruncat un os si in alte dati si ca care musca tocmai pe cine le ordona ea sa muste. Pt ca nu au personalitate sa ia decizii singuri.

Totul e doar o scena ieftina de teatru. Rotatii de cadre s-au mai facut. Nimeni insa nu verifica la ce mod s-au facut angajarile in redactie. Cum se creaza posturi pt anumite persoane si cum ajunge sus cine trebuie sa ajunga.

Cu ce e mai buna echipa de acum fata de aia de acum 2 saptamani? Nu erau astia de acum si pe vremea lui nastase in tvr? Nu cereau astia stiri laudative la adresa lu nastase? Nu tot asti au ceut apoi stiri in care nastase si psd-ul sa para ca sunt cei mai mari criminali?

Tot astia vor cere stiri in care pnl si pd sunt dusmanii poporului. Si asta numai peste un an si ceva. ca doar scaunul lor e mai cald.

Cine a avut minte sa pelce din tvr si sa-si demonstreze capacitatile profesionale a facut-o la timp.

Pacat de oamenii care sunt inca f buni, dar care nu ajung in anumite functii doar pt ca in tvr se gindeste inca politic. Pacat de oamenii care stiu intr-adevar meserie si care ar trebui sa primeasca despagubiri pt umilinta la care sunt spusi de catre aceste rebuturi adunate de prin diferite alte televiziuni, posturi de radio sau ziare.

Si zic asta dupa ce am lucrat acolo 4 ani si i-am cunoscut pe toti si le-am stiut punctele slabe si conflictele si evolutiile fiecaruia…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cine sunt cei “inca foarte buni”? Ca si eu lucrez in TVR dar nu prea i-am vazut pe-acolo…Dar ai dreptate,cine a avut minte sa plece la timp de la stirile TVR ,a plecat.Incepind cu Fulea,au urmat Cristina Liberis ,Ioana Muresan,Tavi Bratosin si parca au mai fost vreo doi.Si toti cei care au plecat fac lucruri misto’ la ora asta.Si probabil ca toti s-ar fi intors daca lucrurile ar fi evoluat intr-o directie buna.Dar nu e cazul.E chiar mai nasol decit pe vremea lui Nastase!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*