MagSafe pentru iOS Devices

E pasul logic, nu? De ce sa folosesti un connector de pe vremea iPod-ului cind poti sa ai un MagSafe pentru power. Iar sincronizarea se poate face wireless.

Apple a publicat un Patent de inventie pentru un MagSafe pentru iOS Devices. Stiu, e doar un patent si asta nu inseamna ca va fi pus in preactica prea curind.

Via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*