parallels 4.0

a aparut astazi versiunea 4 de parallels. eu nu am folosit-o nici pe precedenta si la cit de greu mergea vmware, parca nici nu mai sunt tentat sa incerc.

o prezentare a fntiilor noi este AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. ce nu inteleg eu este de ce nu incerci boot camp? instalezi windows ca si sistem de operare separat si nu mai ai probleme…masinile virtuale mananca mult prea multa memorie.
    eu am trecut la mac acum vreo jumatate de an si inca mai imi da batai de cap(rar,dar si cand se intampla…), dar iti recomand sa incerci sa te folosesti de terminal. poate sa faca aproape orice chiar daca are niste comenzi cam greoaie…

  2. Am sa incerc si eu pe Ubuntu 8, Virtual Box cu XP sa facem o comparatie cum se misca. Doar din curiozitate. Am 512 MB RAM si procesor de 2.4 Ghz single core.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*