Turcii au o solutie pentru deblocarea 3.1.3

Pina sa te bucuri, trebuie sa-ti spun ca ea implica surubelnite, pistoale de lipit (si daca nu reusesti… poate si un ciocan). Da, este o metoda Hardware.

Procesul nu e usor deloc. Trebuie sa desfaci iPhone-ul si sa scoti un cip al carui eeprom trebuie rescris.

Te risti?

Si uite asa ajunge Inna pe toate site-urile. Piesa de pe fundal este “Amazing” si e cantata de romanca noastra. Mda, si Akcent.

via

11 Comments

  1. super tare dupa decodarea asta este un neverlocked? sau doae il aduce la baseband ul anterior pentru a putea fi decodat cu blackra1n sau restu prgramelor ??

  2. inca ceva dc nu au putut descoperi hackerii de la devteam sau restu cum decodeaza apple oficial adica ce mijloace foloseste??

  3. Salut Adrian . Am o mica problema , am un iPhone 3GS , neverlock , si vreau sa ii fac jailbreak , am incercat cu custom ipsw , am facut eu apoi customu cu sn0w , imi da eroare 1604 si in restore mode si in DFU Mode , apoi am incercat , sa ii fac downgrade la 3.1.2 sa ii fac mai usor jailbreak , nici asa nu pot sub nici o forma . Ai vreo idee ce as putea sa fac? Multumesc, si un super site, citesc de mult siteul , si asta e primul meu post:).

  4. @stefan: neverlocked sau factory unlocked sunt altceva.
    Apple nu deblocheaza telefoanele ci doar le “trec pe lista” celor deblocate din iTunes. Serverul lor le vede ca si deblocate in fct de imei sau serial number.

  5. Am o intrebare se poate decoda prin flesuire sau rescrierea softului si apoi sa faci decodare ? Multumesc 3.1.3

  6. Salut adi am un 3G 8g si i am facut update si acum are versiuna 3.1.3(7e18) as putea sa ii fac ceva este o solutie o sa apara te rog dami un semn nu stiu ce sa fac c el sa ma duc la un service gsm are putea sa faca ceva dami un raspuns MULTUMESC

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*