Firefox 3.6 alpha 1

Am fost intotdeauna adeptul versiunilor preliminare ale unui software, asa ca aparitia Firefox 3.6 Alpha 1 nu poate decit sa ma bucure. Ea poate fi downloadata de aici

Deocamdata, firefox 3.6 aduce:

In momentul de fata sunt multumit cu versiunea 3.5.1, dar voi trece la 3.6 la primul beta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. De ceva timp m-am despartit de firefox pt ca pe langa ca mi se deschide greu mi se si blocheaza din cand in cand sau cand intru pe siteuri cu flashuri. am trecut la google chrome si spre bucuria mea ma inteleg mai bine cu el :)

  2. @Tudor: pentru mine conteaza anumite add-on-uri pentru Firefox. Ele fac din el browserul ideal. Atunci cind am nevoie de un browser rapid o chestiune scurta aleg Safari, respectiv Chrome.

  3. Firefox rules pentru flexibilitate si extensii. Poate pentru un utilizator obisnuit nu conteaza, dar pentru un web developer este mai mult decat util.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*