Tutorial: cum sa iti faci cont pe iTunes fara carte de credit

update: vezi la final o alta metoda care merge!

eu folosesc un credit card de la bank of america si adresa de email obisnuita si totul merge OK. dar nu toti sunt asa de norocosi…

pentru toti cei care nu au reusit sa faca cont pe iTunes pentru ca necesita card de credit (am incercat cu card de credit de la BCR si ING si tot nu a mers) am o solutie excelenta.

Pasul 1 : mergeti aici http://www.tunecore.com/freealbum si generati un cod. site-ul de mai sus nu mai merge. cauta pe google si vei gasi altele asemanatoare.

Pasul 2 : dechideti iTunes si navigati la magazinul din US (se alege jos de tot)

Pasul 3 : in dreapta sus click pe Redeem si introduceti codul (folositi un user deja existent sau faceti unul nou)

Pasul 4 : continuati inregistrarea si la payment option veti gasi NONE :)

Pasul 5 : Google e prietenul vostru – cautati o adresa valida din state (strada, oras, stat, zip)

Pasul 6 : gata aveti cont activ pe iTunes si AppStore si 33 melodii “cumparate” din iTunes

meritele pentru acest tutorial sunt ale lui Don Puia. pasii au fost confirmati de alti cititori boio.ro asa ca am considerat potrivit sa il re-public spre binele tuturor.

cititorul boio.ro, TBY are o alta solutie. vezi aici despre ce e vorba.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. adrian ma poti ajuta si pe mine cu un cod:-s, un generator care sa mearga :-s
    ms anticipat

  2. un cod pt un card de credit, :-s cere atunci cand iti faci contul. am gasit diferite algoritmuri pe net cum sa generezi un cod de card valid, dar imi cere si codul de securitate din 3 sau 4 char, si e problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*