Apple promoveaza QuickPwn

de data asta si-au luat-o. Un Web App pentru iPhone si iTouch care promoveaza quickPwn este prezent pe apple.com.

Linkul duce catre un site care iti ofera toate informatiile despre cum sa jailbreakuiesti telefonul si cum sa instalezi aplicatii din Cydia.

in caz ca linkul nu mai e valabil, am facut un screenshot pentru posteritate…

update: pagina a fost stearsa de pe site-ul Apple :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Noumax si iStyle sunt firnele care spala rusinea Apple Romania (daca IRIS pot fi numiti asa)
    Se face ca imi cunpar o pereche de casti : noile apple in-ear headphones, dar din Emiratele Arabe. Castile impresioneaza dar dupa 2 saptamani incep sa baraie, fara sa le fi folosit ever l volum maxim. Zis si facut, ajung in Romania si avand garantie internationala sun la , da ati ghicit, Apple Romania. Imi raspunde o duduie care ma atentioneaza ca suportul tehnic oferit de APPLE ROMANIA este NUMAI in ENGLEZ, ma rog, dupa ce aleg intre “iPuod” “iFuon” (de cand ofera apple.ro support pt IPhone nu stiu. Mi-au fost necesare vreo 5 sec bune sa imidau seama despre ce este vb dupa exprimarea lu’ tanti inregistrata acolo, care culmea inca vorbea Romana.) si accesorii. Apas tasta 4 pt accesorii si imi raspunde o voce “Hello, my name is MARIANA, how can I help you?” WTF? este strigator la cer , Iris devin Apple dar nu ofera suport tehnic in Romana in ROMANIA. Tanti vorbea o engleza aproape perfecta dar accentul o dadea de gol. Ii explic care este prpblema si imi zoce ca in Brasov nu poate sa imi localizeze niciun reprezentant sau firma autorizata si ca trebuie sa merg la EI in bucuresti (pai stai putin, tu vb cu mine din Bucuresti in EBGLEZA?) ii zic ca nu se poate si a urmare ea ma pune sa contactez partenerii iStyle si Noumax… Zis si facut… Acestia insa imi spun ca nu pot sa imi dea comanda de alte casti decat daca mai am un produs apple..ex iPod. ( WTF?) care sa fie in garantie pt ca nu au cum sa comande accesorii? Pai stai putin … Nu m-au trimis de la Apple Costumer Care Romglezia departamentul de accesorii la mataluta? Un fine, nenea este f amabil si imi promote ca ca face tot ce ii sta in putina…

  2. nu vreau sa devin stresant pe tema mai sus mentionata , dar chiar as vrea sa contactez OPC-ul in privinta asta, voi ce credeti Boio? Anyone?

  3. Cred ca firmele ca Apple, Orange, Hp, etc. ar trebui sa se puna la punct in ce priveste suportul tehnic si garantia si in RO. Daca nimeni nu ia atitudine, astia ne vor trata la nesfarsit ca o tara de mana a treia.
    Cunosc pe cineva care si-a luat din SUA un laptop hp cu garantie “internationala” si cand i s-a defectat cei de la hp romania l-au trimis sa isi rezolve problema in state. Eu zic ca merita sa incerci.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Apple Promotes ‘Illegal’ Jailbreaking App | Cult of Mac
  2. Apple Promotes ‘Illegal’ Jailbreaking App | Mac Bargains

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*