onaca versus mazare

si daca tot a venit vorba de candidatii la primaria constanta, anu asta avem in sfarsit un om care poate sa-l puna in dificultate pe mazare.

e vorba de constantin onaca. cum care? scafandrul care a trecut pe la prm si acum e la liberali. omu are insa o singura maaare problema: nu are echipa.

si din pacate a constanta se fura in gasca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*