dacia sandero intre spam si viral

primesc un spam de la dacia sandero ca sa vad o serie de teste cu masina. intru pe dacia-sandero.com si dau de niste filmuletze care vor sa fie funny.

umorul frantuzesc e insa… cel putin ciudat. ideea de baza e ca avem o masina ieftina si spatioasa. mda, ca multe altele de pe la noi. nu se fac referinte la preturi si alte chestii concrete care ne intereseaza pe noi cumparatorii.

mda, stiu ca nu avem inca o masina scoasa la vanzare, dar normal e sa-ti faci reclama si pe site-ul oficial sa vii cu preturi, informatii concrete nu filmuletze jenibile cu 3 uriti care vorbesc engleza in franceza…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. foarte tare site-ul! daca are 5 stele la impactul frontal si 3-4 stele la cel lateral…merita masina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*