bloggerul oprescu

sincer sa fiu nu stiu nici macar cind vor fi alegeri locale in romania. mda si eu primesc o gramada de spam zilnic de la tot felul de indivizi care vor sa fie primari ai orasului constanta sau mai-mari peste bucuresti.

de data asta insa, uite ca un candidat stie sa atraga atentia asupra blogului  personal si asupra lui, intr-un mod non-spam.

sorin oprescu da un interviu… “sustinatorilor lui oprescu”. lasand la o parte alegerea neinspirata de a formula un post sub forma de interviu pe blogul sau, observam ca oprescu face referire la bloggerii pe care ii citeste. printre ei si Adrian Boioglu.

cu aceasta ocazie anuntam oficial ca noi, sustinatorii lui Adrian Boioglu vom publica un interviu cu Adrian Boioglu pe acest blog : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. daca ii citeai blogul cel putin la fel de mult cum o face Oprescu ai fi vazut ca Doctorul a spus ca acest blog este scris deocamdata de catre sustinatorii sai. Tipul este sincer si nu isi cenzureaza commurile. E singurul blog de politician lipsit de cenzura.

  2. @sustinatorii: am recunoscut. nu urmaresc povestile politice. deci nici blogul lui oprescu. mai scriu despre el, ca personaj atunci cind imi ofera subiecte savuroase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*