“Prostituata” Nokia?

Nokia a anuntat astazi Lumia. Nu stiu la ce s-au gandit, dar atunci cind anunti nume de produse noi nu e bine sa dai si o cautare pe Google si sa vezi toate sensurile cuvintului?

de aici

Nokia Lumia nu este altceva decit un N9 care a primit citeva butoane in plus si Windows Phone 7 ca Sistem de operare in locul MeeGo.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. pe wikipedia gasim un alt sens, probabil cel la care s-au gandit cei de la nokia cand i-au dat numele

 2. Da, neinspirată alegere. Li s-a întâmplat și celor de la Mitsubishi, cu modelul Pajero (care în spaniolă înseamnă persoană care practică onania). În țările în care se vorbește spaniolă, modelul Pajero a fost rebotezat Montero.

 3. Ah?! Si de “Siri” de ce nu ai zis nimic?… sau in caz ca ai zis, imi cer scuze, probabil nu am fost pe faza!

 4. si zicea toata lumea ca Nokia moare. Inca e multa lume care prefera telefoanele de la Nokia pentru ca probabil sunt telefoanele cu cele mai putine probleme. Stii sigur ca dupa ce il iei 3-4 ani il folosesti fara sa iti apara o eroare de orice fel pe ecran. Acum de cand cu sistemele astea de operare mai pompoase nu stiu cum o fi. Insa dupa pret Nokia vrea sa concureze serios cu varfurile de gama de la Samsung, Apple sau HTC

 5. @ionut

  E cu adevarat fascinant cand un telefon Nokia lansat in 2010 nu este in stare nici macar sa afiseze un SMS mai lung de 20 de cuvinte dintr-un foc. Pot sa vad jumatate din SMS, apoi imi apare “Some text missing, updating…” si trebuie sa stau cu mesajul asta pe ecran 5 minute (la propriu) pana imi vine si restul mesajului.

  Ai dreptate, nu e eroare, dar sincer preferam una.

  Din alt punct de vedere, faimosul Lumia costa cat un iPhone nou. Cum este posibil asa ceva, avand in vedere ca telefonul asta de la Nokia nu are nici macar procesor dual core?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*