o zi la Disney World (Epcot)

am ajuns in sfarsit la Disney World. am ales doar 2 dintre parcurile Disney din Orlando: Epcot si Disney Magic Kingdom. Primul este o reflectare a viitorului, inventiei si tehnologiei iar al doilea este clasicul disney cu desenele animate si filmele.

Epcot este o prescurtare de la “Experimental Prototype Community of Tomorrow”. parcul este impartit in 2 mari categorii – “orasul viitorului” si “tarile Lumii” – amidnoua cu o gramada de chesii interesante de vazut.

Dupa bunul obicei al celor care au parcuri de distractii in Florida (si in general in USA) platesti o singura taxa de intrare si apoi ai acces gratuit la toate atractiile. mancarea, bautura si suvenirurile sunt pe bani. Intrarea la Disney World este mai pipearata decit la alte parcuri. da, ei sunt Disney. dar parca nu se justifica. Platesti 80 dolari/persoana si poti sa te plimbi printr-un singur parc de la ora 9 la 10 seara. Transportul pina la portile parcului nu e inclus. Mancarea in interiorul Disney – Epcot o gasesti la preturi de la 2 la 25 dolari.

am o gramda de poze si filme de pe acolo, dar pentru ca bateria de la laptop e pe cale sa-si dea duhul, acest post va fi updatat in cursul zilei de maine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. sincer adiii abia astept sa vadd filmele pe siteu asta ce ai filmat tu in disney world

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*