o zi la Disney World (Epcot)

am ajuns in sfarsit la Disney World. am ales doar 2 dintre parcurile Disney din Orlando: Epcot si Disney Magic Kingdom. Primul este o reflectare a viitorului, inventiei si tehnologiei iar al doilea este clasicul disney cu desenele animate si filmele.

Epcot este o prescurtare de la “Experimental Prototype Community of Tomorrow”. parcul este impartit in 2 mari categorii – “orasul viitorului” si “tarile Lumii” – amidnoua cu o gramada de chesii interesante de vazut.

Dupa bunul obicei al celor care au parcuri de distractii in Florida (si in general in USA) platesti o singura taxa de intrare si apoi ai acces gratuit la toate atractiile. mancarea, bautura si suvenirurile sunt pe bani. Intrarea la Disney World este mai pipearata decit la alte parcuri. da, ei sunt Disney. dar parca nu se justifica. Platesti 80 dolari/persoana si poti sa te plimbi printr-un singur parc de la ora 9 la 10 seara. Transportul pina la portile parcului nu e inclus. Mancarea in interiorul Disney – Epcot o gasesti la preturi de la 2 la 25 dolari.

am o gramda de poze si filme de pe acolo, dar pentru ca bateria de la laptop e pe cale sa-si dea duhul, acest post va fi updatat in cursul zilei de maine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*