backgrounder – pentru primitorul de mass-uri din tine

e o mica aplicatie care si-a facut aparitia in cydia. cind o sinstalezi nu vei vedea nici o icoana sau setari. asta pt ca baietzii care au lansat-o nu au nevoie de inca un buton.

backgrounder nu face altceva decit sa te ajute sa tii aplicatii deschise in background. de exemplu un messenger, care in mod normal nu ruleaza pe iPhone daca ai apasat butonul de home, va stii sa functioneze in continuare cu backgrounder.

principiul e asemanator aplicatiei “insomnia” de pe 114, dar pe vremea aia nu aveam atitea aplicatii bune care sa fie nevoite sa ruleze in background.

ca sa activezi/dezactivezi bagrounder trebuie sa deschizi messengerul sau ce ai nevoie sa rulezi si sa apesi butonul de Home pt 2 secunde. citeste “more info” – ul aplicatiei pentru detalii legate de activarea ei pt mai multe aplicatii by default.

nu uita ca orice aplicatie care lucreaza in background este cool. dar iti si consuma bateria muuult mai repede.

si inca un amanunt legat de ironia aplicatiei: desi ai nevoie sa jailbreakuiesti telefonul ca sa o instalezi, ea functioneaza doar cu aplicatiile din appstore (crackuite sau nu)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. messenger si VoIP pentru iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*