avem sunet

de cind am iPhone clasic am o mare problema. nu am putut sa-l folosesc la partea de telefon decit cu casti. in difuzorul lui nu auzeam mai nimic.

astaz problema a disparut odata cu instalarea 2.0.1. happy : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. da Adriane.., esti o revelatie pentru foarte multi Romani care nu stiu tainele acestu-i mobil de la apple sper ca ai inteles mesajul…

 2. de fapt am m-ai scris acum ceva timp in legatura cu sunetul prin difuzoru lui apple, sper ca noua v.2.0.1 sa rezolve acea problema sunetu la partea telefonului, de aia am zis ca ai revelatie,,,.

 3. si eu am tot iphone clasic cu 2.0.1 (winpwn) inainte 1.1.4 insa nu am avut nici un fel de probleme pe partea de sunet. Bine ce s-a rezolvat pentru toti!

 4. salut adrian.
  Am fost astazi la orange shop constanta cu gandul sa-mi achizitionez un iphone 3g la cartela.Cand surpriza nu se stie cand va intra pachetul la pre-pay.Le spun :”pai atunci d c mai lasati pe internet oferta sa induceti lumea in eroare” din partea lor pauza.Ce sa mai…traim in romania si asta ne ocupa tot timpul

 5. Adrian , problema respectiva am avut-o si eu , dar ea apara de la actiune foarte simpla : dupa scoaterea jack-ului audio (fie casti simplu sau handsfree ) . In momentul cand scoti jack-ul exista un pin care se deconecteaza si printr-un microcontroler se trimite semnal la softul Iphone-ului ( un dogwatcher care nu tot timpul este activ ).

  Rezolvarea e simpla , bagi jack-ul si apoi scoti k sa verifici daca merge casca . Eu am patit-o la Iphone dupa ce s-a jucat un prieten cu el , cu castile. Dupa ce am observat k sunam pe cineva si nu auzeam nimic , m-am speriat crezand k s-a stricat ceva la el . apoi un fulger m-a lovit si am facut treaba cu perechea de casti.

  Deci nu era problema de soft , nu e musai pt a updata la 2.x .

  Btw , eu unu recomand upgrade-ul la orice versiune 2.x cu Itunes si apoi folosit Quick PWN , e mai rapid si mai usor de utilizat.

 6. @all: poate nu m-am exprimat eu suficient de corect. auzeam sunetul cind vorbeam la tel dar era f incet. din cauza asta eram nevoit sa am mereu castile. nici un restore sau infigere/scoatere rapida de mufa nu a rezolvat problema pina acum.
  ma bucur ca 2.0.1 mi-a readus linistea. in rest telefonul (si boxa, casti, difuzor) merge f bine la partea de sunet. si in general, la orice alta fct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*