ce inseamna design-ul pentru Apple

un clip ceva mai vechi cu Jonathan Ive, dar care face toti banii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Parca am mai vazut odata filmuletul asta pe site, tot cu jonathan ive, oricum, ei si google rule in materie de innovation..

  2. stiu ca e offtopic dar nu ti se pare izbitoare asemanarea dintre tine Adi si Jonathan Ive?????eu initial ma uitam de pe hol pe laptop si am crezut ca tu esti

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*