O licenta PhoneClean cu un Tweet

Concursul nu il fac eu de data asta, ci direct developerul. Eu am ales sa-l promovez pentru ca mi se pare o aplicatie utila.

Stii deja ce este PhoneClean – aplicatia aia care te ajuta sa scapi de “Other” din iPhone. Are acum o versiune noua – 3.0 si aduce cu ea o interfata redesenata si mult mai multe optiuni. PhoneClean nu mai e gratis. Poti sa scanezi telefonul, dar daca vrei sa cureti ceva din el trebuie sa ai versiunea Pro.

Presupun ca nu vrei sa platesti 25 dolari pe o aplicatie, chiar daca este foarte utila.

Asadar, developerul PhoneClean, iMobie are o promotie pentru tine. Trebuie doar sa dai un tweet cu un anumit mesaj si primesti in schimb o licenta.

Intri pe pagina asta, te loghezi cu Twitter si dai tweet-ul formulat de ei. In zece secunde vei primi un .txt cu Serial Number-ul. Merge si pe Windows si pe Mac. Concursul este pe o perioada limitata, asa ca iti recomand sa te grabesti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. Multumesc Adrian pentru pont!.
    Am reusit sa primesc o licenta pentru phone clean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*