Pebble Steel si solutia pentru o problema inexistenta

Stii ceasul ala de de plastic care arata ca o jucarie si apoi a inceput sa primeasca Notifications?

Ei bine, developerul a scos pe piata astazi o noua varianta. Pebble este facut acum din otel si este cu 100 dolari mai scump. Nu stie sa faca trucuri noi, dar poate sa invete pentru ca acelasi developer lanseaza si un appstore.

Anuntul de astazi este in video de mai jos de pe la minutul 5.15

Mi-a placut ideea de Pebble pentru ca poti sa vezi pe el Push Notifications si pentru ca poti sa controlezi muzica. Nu mi-a placut pentru ca este ditamai ceasul.

Apropo, varianta de otel este si mai grosolana si are un logo cit un sfert de ecran imprimat pe fata.

Ideea este alta.

Am fost tentat de un smartwatch de pe vremea cind nu exista conceptul de smartwatch. Da, am purtat un Swatch Paparazzi mai bine de un an si jumatate, prin 2007 si am senzatia ca arata mai bine decit actualul Pebble. Cred ca il mai am si acum prin casa, pe undeva dar nu poate fi incarcat pentru ca i-am rupt, din greseala, un pin de la incarcator.

Nu pot sa port un ceas la mana nu pentru ca nu-mi place sau pentru ca nu-mi foloseste, ci pentru ca actualele ceasuri care mi-ar placea sunt prea butucanoase.

Sunt convins ca in momentul de fata un smartwatch este o solutie la o problema inexistenta. Cu atit mai mult cu cit este vorba despre un device care stie sa faca ceva doar daca e acompaniat de un alt device.

Daca e sa am un smartwatch, vreau sa fie in-sync cu telefonul, dar sa nu depinda de el. Si nu vrea sa simt ca-mi atarna incheietura sau ca ma stringe cureaua.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Nu m-as mira sa avem anul acesta un smartwatch de la Apple. Cu siguranta va avea un design “finut” si va folosi capacitatile senzorului de miscare din iPhone ca sa-mi poata afisa viteza in timp real pe partie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*