Cum stergi “Other” din iPhone / iPad / iPod touch

Am fost intrebat de multe ori ce inseamna acele “Other” care consuma atit de mult spatiu pe un iDevice si cum le stergi?

Raspunsul la prima parte a intrebarii este simplu: sunt Cookies din browser, Junk din Mail, Cache-uri pentru diferite aplicatii, documente sincronizate doar pe jumatate pentru diferite aplicatii si tot asa.

Cum scapi de ele? Well, pina astazi solutia era doar una: faceai un restore pe curat in iTunes, setai iDevice-ul ca unul nou si apoi te alegeai cu mai mult spatiu.

Astazi am descoperit PhoneClean o aplicatie care te ajuta sa faci putina curatenie pe iDevice. Si cind zic putina nu ma refer la KB, ci la MB sau chiar GB. Daca pe iPhone am reusit sa curat 800MB, pe un iPod touch am scapat de 1,2 GB.

Nu te astepta sa scapi de tot ce e la “Other”, dar te vei bucura de niste spatiu in plus pe jucarie.

PhoneClean este gratis si are o versiune pentru OS X, dar si una pentru Windows si e genul de aplicatie pe care vrei sa o ai pe computer si sa o deschizi odata la o luna-doua.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Salut,
    o fi fost moca, incerc de ceva vreme si nu reusesc.
    Multumesc oricum, ma dispera nebuniile astea, consuma din spatiu.
    Am uitat, e doar de 16 GB si conteaza fiecare bitulet!

1 Trackback / Pingback

  1. O licenta PhoneClean cu un Tweet | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*