Inca o sansa pentru Dotori Player

Concursul cu Dotori Player a fost foarte apreciat, asa ca am decis sa mai dau o sansa de castig pentru doi cititori fideli ai boio.ro.

Dotori Player este o jucarie care te ajuta sa vezi filme cu subtitrari pe iPhone. Aplicatia costa 5 dolari in AppStore, dar boio.ro iti ofera sansa sa castigi unul dintre cele doua coduri.

Tot ce ai de facut este sa lasi un comentariu mai jos in care sa-mi spui cind a fost publicat postul original cu Dotori Player.

Primele doua raspunsuri corecte castiga cite un cod.

Update: Castigatorii sunt sna3ke si Doru Adrian. Ei si-au primit deja codurile pe email.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. In 23 Februarie 2011 a fost publicat articolul cu numele Dotori Player – filme cu subtitrari pe iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*