aurul din WC

chestia asta imi cam intoarce stomacul pe dos dar e prea … ciudata ca sa nu scriu despre ea.

un individ a inventat o pastila care iti da posibilitatea sa-ti faci … rahatul sa straluceasca. chestia se vinde cu peste 400 de dolari si baietzii zic ca odata ce ai luat-o vei vedea numai aur in toaleta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. Poate o fii aşa, dar s-a vorbit ceva de efecte secundare? Nu cred că este un produs perfect, fără să aibă efecte secundare. În orice caz acest proiect face parte din proiectele doar de dragul de a fii făcute. În plus de asta pe mine nu mă încălzeşte cu nimic faptul că WC-ul este mai auriu.

  2. Să nu ziceţi că rahatul (scuzaţi expesia) nu are valoare. Faptul că există oameni care încearcă să îl facă să strălucească, înseamnă ceva. Nu numai că oamenii ăia chiar n-au ce face. Înseamnă că încearcă să-i contureze valoarea. Sau nu?

  3. O fii încercând, dar rămân la ideea că este o invenţie inutilă care costă destul de mult.

  4. nu te contrazic :) din păcate există tot mai multe invenţii degeaba. nu zic că lumea ar trebui să înceteze inveţiile. ar trebui gândite doar.

  5. Ar mai trebui să se umble puţin şi la preţ, dacă era o invenţie mai bună ziceam ok, se merită, dar chestia asta cu ce mă ajută? CU NIMIC!

  6. ce aveti cu rahatul???rahatul nu ne face nici un rau ci oamenii de rahat.eu zic ca rahatul trebue refolosit.e totusi materie din noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*