windows azure

nu ai auzit de noul sistem de operare microsoft? mda, nu ai pierdut nimic. este celebrul cloud computing care va fi lansat odata (sau poate inainte de windows 7)

windows azure se va baza pe suita windows live si alte prostioare. ceea ce nu e rau si mai ales e gratis. nu folosesc decit windows live writer din ea, dar este unul dintre motivele pentru care am intarziat sa trec pe mac.

ciudat este insa ideea numelui. conform dictionarului, Azure este o zi fara nori. cum sa faci cloud computing fara nori? sa intelegem ca avem de a face cu un cloud computing redefinit sau cu o campanie microsoft impotriva acestui fel de a te bucura de software zi de zi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. salut
    noroc cu blogul tau altfel nu as stii nimic despre iphone…as vrea sa te intreb cum se face un cont itunes ?
    multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*