noul pepsi white

  ti se pare ca fruttifreshu nostru are chimicale multe? ce zici de un pepsi alb, albastru sau de un pepsi cu gust de castraveti?

inca mai vrei sa-l gusti? e nevoie sa mai spun ca pepsi white e o combinatie de pepsi cu iaurt?

eu ma rezum la ginger alle, si ocazional sprite. iar de ceva vreme am dat-o pe apa plata.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Eu am renuntat de multa vreme la sucurile gen “Coca-cola,fanta ,sprite etc ” Beau de mai gbine de 5 ani numai apa plata si ma simt foarte bine. Recomand apa plata oricand. O zi buna la toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*