cum sa activezi un google phone G1

pai se putea sa nu-l sparga baietii inca de la lansare?

t-mobile G1 aka google phone aka Android Phone nu trebuie jailbreakuit pentru a putea fi folosit intr-o alta retea. tot ce ai nevoie este o cartela t-mobile pe care sa o folosesti pe timpul activarii si gata. pasii par destul de simplu de urmat. sa inteleg ca apare si G1 pe piata neagra din romania? oare lui google nu i-a pasat sa-l faca mai greu de jailbreakuit?

nu stiu daca jucaria e la fel de tentanta precum iPhone. dar pun eu mana pe el si va povestesc.

pasii de activare:

 • Insert friends activated T-mobile SIM into G1 along with battery
 • Power on and wait for setup screen
 • Go through setup process to link any Gmail account
 • Go to Settings > Wireless Controls > Wi-Fi Settings > Enable Wi-Fi
 • Connect to nearby Wi-Fi network if one is available
 • Optional: Stop the phone from syncing with Gmail account by going to Data Synchronization and unchecking Auto-sync, Gmail, Calendar, and Contacts
 • Once done, take out friends SIM card and insert unactivated SIM that came with G1

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. suna interesant si chiar imi place cum arata. nu cred ca as da iphone-ul pe G1…

  am insa o intrebare, ai idee daca au inceput sa apara aplic. 3rd party pt. Android?

 2. ca fan google optez pentru G1. Eu cred ca Google are avantaje si din G1 piratat. Principalul este sa intri de pe Android pe internet si sa se incarce reclamele textuale

 3. am citit link-ul, din care rezulta ca nu poate fi folosit ca telefon in alta retea prin metoda indicata, numai ca device pt. net.am citit bine?
  e o optiune interesanta la iphone. mult mai interesanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*